Vrijdag 1 maart dorpsquiz

Geplaatst op:01-02-2013

Hallo Dorpsgenoten,

1 maart dorpsquizZoals jullie na zoveel jaar wel weten is ook dit jaar op de 1e vrijdag in maart en wel op de 1-ste van deze maand onze jaarlijkse dorpsquiz.

Ook dit jaar kunnen jullie zich hiervoor weer in grote getale opgeven maar niet eerder dan vanaf
10 februari tot en met 20 februari.
Jullie mogen zich weer in groepjes van 5 personen melden met “ naam” bij Trix Meyners onder telefoonnummer: 0561-612461. Ook de jeugd vanaf de middelbare school is weer welkom.
Ook nieuwe inwoners wil ik oproepen om mee te doen en een groepje te maken of je individueel op te geven, dan wordt er door ons een groep van gemaakt, want dit is een hele leuke manier om hier in het dorp mensen te leren kennen.
De zaal is niet groter dan voor 30 groepen en mochten er meer dan 30 groepen zich opgeven dan kunnen die in het kleine zaaltje zitten en van daaruit mee doen als ze dat willen.
Het is dus wel zo wie het eerst komt dus ook in de grote zaal zit, of jullie kunnen erbij aangeven dat het voor de groep niet uitmaakt of je in het kleine zaaltje komt te zitten.
Ik hoop dat jullie zich weer in grote getale zullen melden en wij zullen er samen met de hulp van de feestcommissie proberen om er voor de 26e keer weer een leuk spektakel van te maken.
 
De quizcommissie, Trix Meijners, Harrie Bouman en Suze Sanders..