Nieuw bedrijf in Ter Idzard

Geplaatst op:21-02-2013

Lef in tijden van crisis, dat hebben de twee jonge ondernemers Tineke Munniksma (25) en Marleen Strampel (38) beide uit Ter Idzard. Zij startten het bedrijf LEGIO tafel, een tafel met legio mogelijkheden, vandaar de naamstelling LEGIO tafel. Het is een multifunctionele kinderspeeltafel met unieke en vernieuwde functies. Met deze reden is inmiddels patent op de LEGIO tafel verleend.

“Vele positieve reacties in het voortraject zorgden bij de start al voor verschillende bestellingen en geïnteresseerde dealers. Een mooi begin voor LEGIO tafel”, aldus de jonge onderneemsters.

De LEGIO tafel wordt voor vele doeleinden gebruikt en in verschillende locaties, thuis, scholen, wachtruimtes en dergelijke. Kinderen leven zich uit bij deze tafel met lego, maar door de mogelijkheid van snel opruimen en wisselen kan de tafel ook als zand- watertafel of teken- en knutsel tafel gebruikt worden. De speelplek blijft opgeruimd en  heeft zelfs ook een meegroeifunctie: laag voor de kleintjes en hoog voor de grotere kinderen.

LEGIO tafel laat haar gepatenteerde speeltafels maken in de gevangenissen van Nederland. De gedetineerden doen dit tijdens hun opleiding houtbewerking. De werkchefs op de houtafdeling coachen de mensen in het maken van deze prachtige producten. Een mooie samenwerking wat resulteert in een eerlijk product. Zie ook: www.legiotafel.nl