23 maart Lenis Run-Bike-Run

Geplaatst op:08-03-2013

Op zaterdag 23 maart organiseert AV-Heerenveen de 8e Lenis Run Bike Run in Ter Idzard. Het startschot van de middenafstand (10 km lopen 38 km fietsen 5 km lopen) zal om 11.00 uur klinken. De start van de korte afstand (5 km lopen 19 km fietsen 3,5 km lopen) 15 minuten later.

 De naar schildersbedrijf Lenis (Hoofdsponsor) in Wolvega genoemde Run Bike Run wordt voor de 8e keer gehouden. De wedstrijd staat onder auspiciën van de Nederlandse Triathlon Bond. Bij een RBR begint de wedstrijd met lopen en daarna fietsen gevolgd door lopen. Er zijn verschillende afstanden waar je aan mee kunt doen, de sprint 5 km lopen, 19 km fietsen, 3,5 km lopen en de middenafstand 10 km – 38 km – 5 km. De afstanden zijn voor iedereen toegankelijk. Is het te zwaar voor u alleen? Probeer dan met twee of drie deelnemers in estafettevorm deel te nemen aan de korte afstand.
 
De wisselzone is verplaatst naar de andere kant van de weg zodat de gevaarlijke kruising tussen lopen en fietsen verledentijd is.
 
De voor-inschrijving gaat via www.ntbinschrijvingen.nl je zoekt daar in de kalender het evenement op en vult je gegevens in. Inschrijven is ook mogelijk op de wedstrijddag vanaf 9.00 uur. Voor meer informatie kijk ook op http://www.triathlonweb.nl/~heerenveen/
 
Op 25 mei organiseert  AV Heerenveen de Clafis ingenieus Triathlon Heerenveen. Ook voor dit evenement kunt u zich inschrijven op de bovengenoemde website.