Eerste voorstelling Et Darreltien succes

Geplaatst op:09-06-2013

Op het omniveld achter het dorpshuis De Bult in Ter Idzard werd zondagmiddag bij redelijk goed weer de eerste van de drie matineevoorstellingen van het openluchttheatertje Et Darreltien gehouden.

 

Op deze middag van dit lustrum werd voor de ruim 70 bezoekers een zeer uiteenlopende voorstelling en bijzondere diversiteit aangeboden.

Als eerste trad op Hans Timmerman uit Marknesse, alias ‘Roberto Gianti’, een performer met gitaar en mondharmonica. Deze troubadour speelde op de mondharmonica en gitaar en viel zeer in de smaak.

Vervolgens trad Jelleke Bouma uit Wolvega op met het vertellen van eigen prachtige en indrukwekkende verhalen. Zij is ook columnist in de Stellingwerf en de site van die krant. De toeschouwers hingen aan haar lippen.

Tot slot trad Bouke de Jager uit Oldeholtpade op, hij bespeelde het bijzondere instrument hammondorgel met bijzondere en fraaie klanken. Het geheel werd nog mooier met Marcel Nanninga uit Wolvega op de sax met nostalgische melodieën. Hij speelt al vele jaren in de Harmonie Wolvega.

Voor een ieder was dit een mooie gelegenheid om kennis te nemen van wat ‘Kunstuiting’ kan zijn. De volgende voorstelling met het thema Stellingwerfs is op 7 juli, om 14.00 uur.