Muzikale matinee-voorstelling in Openluchttheater

Geplaatst op: 06-06-2017

Zondagmiddag 11 Juni om 14.00 uur wordt de eerste muzikale voorstelling van dit jaar in openluchttheater “Et Darreltien” te Ter Idzard gehouden.

Deze middag treedt er naast de Wolvegaaster pianist Micha Kaandorp ook de sing & songwriter Dingo Davidoff uit Leeuwarden op.

Pianist Micha Kaandorp heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van optredens in verschillende formaties. Zijn repertoire is zeer afwisselend en omvat meerdere genres waaronder jazz, blues en pop.  Bekende standards van vroeger komen voorbij alsmede bekende hits van tegenwoordig. Micha Kaandorp maakt als pianist zijn eigen arrangementen en bij ieder optreden ontstaan er weer nieuwe verrassende solo’s en composities, deze middag laat hij u echter een keuze maken uit de verschillende songs.

Dingo Davidoff ( David van der Zee) is singer/songwriter en volgt het prins Claus conservatorium in Groningen. Hij bespeelt naast de gitaar, de luit en is dirigent en zanger. Een jongeman met veel kwaliteiten die hij u graag wil tonen. Middels “De Popronde” probeert hij op zoveel mogelijke locaties buiten zijn regio op te treden en wij geven hem hierbij dan ook een kans om zijn kunnen te laten zien in ons theater.

 

Wij hopen dat u heel nieuwsgierig naar deze beide muzikanten bent geworden en heten u dan ook van harte welkom op 11 juni om 14.00 uur in het openluchttheater “Et Darreltien” in Ter Idzard.

Bij slecht weer gaan wij naar binnen naar theater “De Bult” in het dorpshuis in Ter Idzard.


Tekst: Suze Sanders