Muzikaal sprookje in "Et Darreltien"

Geplaatst op: 21-06-2017

Het muzikale sprookje met de schoolkinderen van Olde- en Nijeholtpade in het openluchttheater “Et Darreltien” gaat door! Gesponserd door een legaat van Stichting “Spring” uit Groningen en door co-sponsoring van enkele bedrijven uit, Oldeholtpade en Nijeholtpade en Plaatselijk Belang -Ter Idzard samen, kan het doorgang vinden en wel op:

 

                                     09 Juli om 14.00 uur

 

Het muziek-sprookje wordt gehouden in openluchttheater

“Et Darreltien” i.s.m. Stichting “Spring” uit Groningen en met de kinderen van de basisscholen “De Striepe” en “t Hooltpad”. En ook de kinderen uit onze dorpen die op andere scholen zitten zijn van harte welkom.

Het feest kan nu bijna gaan beginnen! De schoolkinderen krijgen als voorbereiding hierop 2 workshops op school, geleidt door de zangeres en de gitarist van Stichting “Spring”.

U krijgt dus een leuke gezellige “Kunst-middag” voorgeschoteld voor een ieder die van kinderen en muziek houdt, want er wordt niet alleen gezongen maar ook muziek gespeeld en gedanst, echt een sprookje voor jong en oud en gespeeld door jong en oud en dit alles met de tonen van een 9-persoons orkest.

Met zoveel personen tegelijk bij ons op het podium is niet iets wat vaker zal voorkomen daarom hoop ik ook dat u in grote getale komt kijken wat of er hier wordt neergezet.

Wij als openluchttheater “Et Darreltien” zullen ons uiterste best doen om ons gedeelte van het spektakel goed aan te sturen en het mooie weer voor deze dag aan te roepen. Maar zoals u van ons gewend bent:

het gaat altijd door , is het niet buiten vanwege het weer dan wel binnen in ons dorpshuis al zal het dan in dit geval wel wat krapjes worden in theater “De Bult”, maar zoals het spreekwoord zegt; “er gaan veel makke schapen in een hok” het sprookje gaat door!!


Tekst: Suze Sanders