CITI: Terugblik Mulder & Son

Geplaatst op: 28-03-2018

Het laatste concert van dit seizoen in ’t Kerkje was een speciale, gebracht door Mulder & Sons.Vader Jaap Mulder op saxofoon en klarinet en zoon Ruben op de toetsen speelden en zongen voornamelijk autobiografische liedjes, die werden ingeleid door anekdotes uit hun gezamenlijke leven.

Melancholisch, humorvol, ironisch, oprecht en hartstochtelijk, alle dimensies kwamen voorbij. Mulder & Sons lieten zich in de ziel kijken en hielden daarmee ook een spiegel voor aan de toehoorders. Het publiek waardeerde dat zeer en liet dat blijken met een welgemeende staande ovatie. Mulder & Sons beloonden daaropvolgend dit applaus met een levenslustige toegift.
Na het concert, bij de nazit, hebben meerdere bezoekers de vader en zoon persoonlijk gecompimenteerd met en bedankt voor hun fraaie optreden.

Een prachtige afsluiting dus van opnieuw een luisterrijk seizoen in ’t Kerkje in Ter Idzard. We hebben zelfs nieuwe gasten mogen ontvangen! Iedereen is uiteraard weer van harte welkom in het nieuwe, gevarieerde seizoen


Tekst: Marieke van Ameijde
Fotos: René Koordes