Bezoekers bij de Tael van et Hatte

Geplaatst op: 08-10-2018

Zo'n 480 mensen liepen in 8 groepen verdeeld over de vrijdag- en zaterdagavond mee vanaf het Omniveld, via de verschillende locaties waar scenes tot leven werden gebracht naar het kerkje van Ter Idzard.

Een paar reacties van bezoekers:

Mooi en Sfeervol

Ik heb genoten van de enthousiaste spelers en figuranten, de bezoeken aan de locaties was een feest. Ik kwam op plekken waar ik nog nooit geweest was en voorlopig ook niet meer zal komen. Het verhaal was toepasselijk in onze tijd en was een goede boodschap. Wij hadden heel mooi weer. Voor de laatste groep van de zaterdagavond was dat jammergenoeg een beetje anders.

Verrassend, sfeervol geheel en prachtige locaties. We hebben genoten

We vonden het een bijzonder boeiend en prachtig vormgegeven project. Een tocht door de tijd waarbij de onderlinge verbondenheid voelbaar was. Fantastisch toneelspel en zang op verrassend afwisselende locaties. Prachtige zelfgemaakte kleding en attributen maakten het geheel af. Het was genieten van begin tot eind!

De theatrale tocht was erg mooi, het was genieten. En... wat ik prachtg vond, dat ieder speler de streektaal sprak, zelfs 'de mensen uit het westen'.

Heeft u ook een reactie op de theatrale voorstellingen van het afgelopen weekend, laat dan uw bericht hieronder achter.

 


Tekst: Redactie
Fotos: René Koordes, Jan Porton