Start vraagbundeling glasvezel Weststellingwerf

Geplaatst op: 20-12-2018

In oktober van dit jaar heb ik een presentatie gegeven op de vergadering voor de VKD over het glasvezelproject in Friesland voor de witte gebieden en in het speciaal over Weststellingwerf. Het is nu december en ik kan u allen melden dat de vraagbundeling binnenkort gaat starten en de bewoners op de witte adressen in uw gemeente zich kunnen aanmelden.

In de eerste en derde week van januari 2019 zullen wij Informatiebijeenkomsten houden waar de bewoners persoonlijk voor uitgenodigd zullen worden. Ook zullen zij binnenkort informatie via de post ontvangen over het project in hun gemeente en de uitnodiging voor deze bijeenkomsten.

De data en locaties zijn:

 

Datum

Plaats

Locatie

 

Donderdag 3  januari 2019

Wolvega,

Atalanta 10

Van der Valk,

Nieuw Nederland

 
 
 

Dinsdag 15 januari

Nijeholtpade,

Kerkweg 9

MFC de Ni’je Stienze

 
 
 

Woensdag 16 januari

Wolvega,

Griffioenpark 1

Gemeentehuis

 
 
 

Donderdag 17 januari

Noordwolde,

Mandehof 13

‘t Buurthuus

 
 
 

 

Na succesvolle vraagbundelingen in Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Opsterland ziet het er naar uit dat ook Ooststellingwerf de benodigde 60% gaat halen. Met onze aanpak en deze successen zijn wij er zo goed als zeker van dat ook Weststellingwerf de vraagbundeling gaat halen en dat ook hier het glasvezelnetwerk aangelegd kan worden. In de vorige gemeenten is gebleken dat onze ambassadeurs hier een grote rol in spelen. Persoonlijk contact door mensen die goed op de hoogte zijn van het project en op de meeste vragen een antwoord kunnen geven is erg belangrijk.

Via dit bericht wil u dan ook vragen om zich aan te melden als ambassadeur voor de gemeente Weststellingwerf. In een te houden bijeenkomst voor de ambassadeurs zullen de aspecten van de vraagbundeling en het project worden verteld en worden er informatiepakketten verstrekt, zodat u vragen van belangstellenden in uw omgeving goed kunt beantwoorden.

Opgave kan via een reactie op dit bericht of via onze website: https://www.glasvezelvankabelnoord.nl/contact/

Bedankt en ik wens u een prettige feestdagen en een goede jaarwisseling. In het nieuwe jaar op naar ontsluiting van het buitengebied van Weststellingwerf via de digitale snelweg.

 

Noot van de redactie: Op onderstaande pagina kunt u zich direct aanmelden, en staat de laatste informatie, vers van de pers. Zie: https://www.glasvezelvankabelnoord.nl/mijn-gemeente/weststellingwerf 

 

Overzicht aanbieders


Tekst: Marcel Rijpstra Manager Vraagbundeling ​
Fotos: Kabelnoord