Vrijdagavond: Familiebingo

Geplaatst op:22-06-2019

De familiebingo was een van de activiteiten die de feestcommissie dit jaar op de agenda had staan. De tent, gevuld met lange tafels en bankjes, liep al snel vol. Voorin stonden een paar ronde tafels met stoelen. Omdat we alles goed wilde horen en zien gingen wij vooraan zitten. Johan, weer gevraagd om speaker te zijn, deed het geweldig. Wat een entertainer. Af en toe werd het geluid ietsie te hard (mede ook door het enthousiasme van Johan), maar dat werd direct gecorrigeerd door DJ Jan Betten, die het geheel fantastisch begeleidde met aanstekelijke muziek. Al gauw werd er tussen het bijhouden van de rijtjes bingo getallen, verschillende dansjes meegedaan door iedereen. De prijzen voor een of twee volle rijtjes waren smaakvol en voor iedere leeftijd, maar het spannendste was toch wel dat je bij een volle kaart mocht kiezen uit een aantal koffers met daarin geldprijzen. De hoogste prijs van 100 euro werd niet gekozen met wel een paar van 10 en 20 euro, ook die van 50 euro werd gekozen.

Na afloop werd de tafels met banken als een speer opgeruimd en was de “dansvloer” open voor iedereen die nog even wilde “hakken” of een of andere (voor mij) onbekende dans.

 

Vorig jaar was eenzelfde avond al een succes, maar ik denk dat deze familiebingo ook zeker als een groot succes kan worden gezien. Complimenten aan de feestcommissie voor de super organisatie.


Tekst:Mary Langelaar
Fotos:Mary Langelaar en Jan Porton