Bijeenkomst huis op maat

Geplaatst op:26-10-2019

Misschien bent er in uw dagelijks leven nog niet mee bezig, maar denkt u weleens: hoe zal het zijn,  als ik straks ouder ben? Kan ik dan wel blijven wonen waar ik woon? Of u komt nu  soms al iets tegen in uw huis waarvan u denkt: dit zou anders moeten, wil ik hier veilig wonen! 

Daarom organiseert de gemeente Weststellingwerf in samenwerking met Plaatselijkbelang een bijeenkomst bij u in het dorp. In deze bijeenkomst gaan wij met u in gesprek over de vraag: Wat is er voor u nodig om ook in de toekomst comfortabel en veilig te wonen? Ook horen we graag wat u nodig heeft  in het dorp om er prettig en veilig te blijven wonen. Niet alleen ouderen, maar alle inwoners die interesse hebben in dit thema, zijn welkom! Bijvoorbeeld omdat u oudere buren, dorpsgenoten en ouders heeft. 

De bijeenkomst is op: 7 november
Dorpshuis 'De Bult' 
Idzardaweg 47, 8476 EN Ter Idzard

We starten om 14.00 uur tot ongeveer 16.30
Inloop vanaf 13.45  (De toegang is gratis.)

Half oktober ontvangen alle 70 plussers een uitnodiging. Als u er bij wilt zijn, vult u dan het antwoordformulier in en stuurt u dat met de bijgevoegde antwoordenveloppe op naar de gemeente. Wilt u tevens aangeven of u vervoer nodig heeft? 

Geen 70 plus maar wilt u toch komen, dan bent u uiteraard van harte welkom. 


Tekst:Plaatselijk Belang
Fotos:internet