Nieuwe ruimte voor dag- en vrijetijdsbesteding op locatie boerderijcamping De Geele Bosch

Geplaatst op:09-05-2020

De Dag- en vrijetijdsbesteding Op Kleine Schaal (DOKS) uit Jubbega organiseert ook activiteiten op de Boerderijcamping De Geele Bosch  van de familie Ros in Oldeholtwolde. De gemeente heeft inmiddels een vergunning verleend om een gedeelte van de ligboxenstal voor activiteiten te gebruiken.

Het team bestaat uit drie personen namelijk Leon de Jong, Janny van der Honing en Marianne Nijboer. DOKS biedt  dag en vrijetijdsbesteding aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Ook heeft DOKS ambulante begeleiding en is  een leerbedrijf.

“Wij zijn verheugd te melden dat wij een ontzettend leuke samenwerking  zijn aangegaan met De Geele Bosch. Op hun terrein wordt inpandig een nieuwe ruimte gebouwd, waar wij, als Doks zijnde, naar toe zullen verhuizen wanneer dat klaar is”, aldus Marianne Nijboer..

Ondertussen maakt DOKS  gebruik van de algemene ruimte van De Geele Bosch. Naast de vaste  activiteiten zoals, sporten , zwemmen, knutselen, schoolse en sociale vaardigheden mag ook gebruik worden gemaakt van alles wat de boerderijcamping h te bieden heeft. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Momenteel is DOKS op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open en iIn de toekomst ook op vrijdag.

Voor de actuele beschikbaarheid, informatie of vragen contact worden opgenomen via:  tel.nr 06-18681170 of mailen naar info@dagbestedingdoks.nl


Tekst & Foto's:Lenus van der Broek