Burendag = Pannenkoekfeest op Omniveld

Geplaatst op: 08-09-2021

Pannenkoekenfeest voor jong en oud op het Omniveld

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Het is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het is een dag waarop de buurt gezellig bij elkaar samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. In 2021 is Burendag op 25 september en dorpshuis De Bult doet weer mee!

We gaan die dag een picknicktafel in elkaar zetten en daarna gaan we met zijn allen pannenkoeken eten. De ouders maken de picknicktafel en de kinderen bakken de pannenkoeken. Iedereen uit onze drie dorpen is welkom. En het kost je niets, want we ontvangen subsidie van het Oranje Fonds. Mocht het weer iets minder zijn: geen probleem, want er staan partytenten. Het pannenkoekenfeest is ook een mooie gelegenheid om de nieuwe aanbouw met berging, terras en horeca uitgiftepunt te bekijken.

Er moet voldoende beslag gemaakt worden en alles moet op. Daarom willen we graag weten hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen er komen. Meld je daarom van te voren aan. Dat kan mondeling, via de mail, whattsapp of telefoon bij Jouke Bethlehem, bethlehem42@kpnmail.nl, 06 460 477 79. Je mag je ook bij een van de andere bestuursleden aanmelden.

Burendag = pannenkoekenfeest op het Omniveld op zaterdag 25 september van 11.00 – 13.00 uur.


Tekst: Jouke Bethlehem
Fotos: Website burendag.nl