2 maart 5e lustrum dorpsquiz

Geplaatst op: 19-01-2012

Hallo dorpsgenoten,

2 Maart al genoteerd in alle agenda’s?

We houden namelijk dan weer onze gezellige dorpsquiz die deze keer jawel……... voor de 25e keer wordt gehouden. Waar blijft de tijd!

Nog steeds hebben wij er veel zin in om deze avond voor jullie te kunnen verzorgen, en  hopen dat deze speciale uitvoering ook voor ons met al de voor-bereidingen een speciale avond mag gaan worden.

Wij hopen dan ook weer zoveel mogelijk ploegen te kunnen begroeten met deze jubileumeditie, het blijft natuurlijk wel zo wie het eerst komt het eerst maalt, want meer dan 30 ploegen kunnen we echt niet hebben in de grote zaal en daar is het “vol is vol”.

Wel hebben we nog de mogelijkheid om een paar groepen in het voorste zaaltje neer te zetten en daar mee te doen want wij willen graag dat iedereen op deze avond mee kan doen die dat graag willen. Dus stel de opgave niet te lang uit.

De opgave is net als  de voorgaande jaren alléén mogelijk bij Trix Meijners op telefoonnummer 612461.

De groepen mogen niet groter dan 5 personen zijn en individuele opgave is natuurlijk ook weer mogelijk. U wordt dan gewoon door ons bij een groep ingedeeld of met elkaar als groep ondergebracht. Dus als er groepen zijn die niet genoeg mensen hebben laat het ons, als laatste de middag van te voren, weten zodat wij mensen die zich individueel hebben opgegeven of als het moet op de wachtlijst staan nog mee kunnen laten doen.

De kosten voor deze avond zijn € 10,00 per groep of € 2,00 euro per persoon.

De opgave is mogelijk tussen 25 januari en uiterlijk 17 februari.

Wij als quizcommissie en de feestcommissie, die natuurlijk ook deze avond weer van de partij is, wensen u alvast een gezellige en spannende avond.

Namens de quizcommissie Trix Meijners, Harry Bouman en Suze Sanders.