Gisba Slaapcomfort B.V.

 

De Gisba Groep is in 2005 opgericht door Bram van Schagen en Francien Spannenburg.
Primair doen wij in vul- en afdekmaterialen. De bedrijfsnaam Gisba is een samenvoeging waarbij GIS staat voor slim en uitgeslapen en BA staat voor BedrijfsActiviteiten. Door ons werk, Business to Business verkoop van vul- en afdekmaterialen, kwamen we in contact met ARO Artländer GmbH. Deze Duitse producent maakt hele mooie donzen dekbedden en hij vroeg ons of wij voor hem in Nederland wilden verkopen. Omdat wij meer gericht zijn op de verkoop aan producenten dan aan detailisten, bleek dit nog niet zo eenvoudig te zijn. De dekbedden die door Artländer gemaakt worden zijn zo mooi, dat wij het jammer vonden dat die niet in Nederland te koop waren.

Vandaar dat we in 2007 zijn gestart met de verkoop van donzen dekbedden aan particulieren via een webwinkel. Omdat we steeds meer vraag kregen naar donzen dekbedden voor kinderen was de volgende stap een tweede webwinkel, maar dan speciaal gericht op de kleinsten.

Op een beurs kwamen we in contact met een Chinese zijden dekbedden producent, die op een eerlijke en milieuvriendelijke manier zijn zijden dekbedden produceert. Een samenwerking lag voor de hand middels een website met zijden dekbedden. Deze geven echt een subliem slaapcomfort. Koel als het warm is en warm wanneer het kouder wordt. Speciaal voor mensen die het snel warm hebben/last hebben van nachtelijk transpireren, is een zijden dekbed een ware verademing.
In de Shengkun fabriek maken zij volgens onze specificaties, op traditionele wijze 100 % handgemaakte zijden dekbedden onder de merknaam YUN. Wij importeren deze en verkopen deze rechtstreeks aan de consument, waardoor wij dit goedkoper kunnen dan andere zijden dekbedden leveranciers.

Miste in ons slaapcomfortpallet nog het in Nederland overbekende wollen dekbed, zoals de dekbedden van Texelse schapenwol. Maar wij zouden niet Gisba Slaapcomfort zijn als wij niet nét iets meer willen bieden dan wat er verder al op het internet en bij detaillisten te koop is. Wij laten onze eigen dekbedden maken van wasbare wol, Cashmere, Yak en kamelen haar, waarbij een zomerdekbed écht een zomerdekbed is en een winterdekbed de warmte geeft die je daarbij mag verwachten. Natuurlijk missen ook de standaard Texelse schapen wollen en Marinowollen dekbedden niet.

Neemt u gerust eens een kijkje in onze winkels die 24 uur per dag geopend zijn
Telefonisch zijn we te bereiken tijdens kantooruren op normale werkdagen.

 

www.donsdekbedden.nl Hier ook veel informatie over dons en donzen dekbedden in het algemeen.

www.kinderslaapcomfort.nl  Alles voor een gezonde slaap van uw kind.

www.zijdendekbedden.com Zijden dekbedden en dekbedovertrekken. Omdat zijde als dekbedvulling nog vrij onbekend is, ook heel veel objectieve achtergrond informatie over het complete productieproces.

www.WollenDekbedWinkel.nl Wollen dekbedden voor ieder seizoen en gevuld met verschillende soorten wol en edelhaar. Vanzelfsprekend mist ook hier de achtergrondinformatie niet, zodat u goed geïnformeerd uw keuze kunt maken.

Wilt u al onze dekbedden met elkaar vergelijken? Dat kan sinds 2016 via de site www.GisbaDekbedden.nl. Het warmtefactorsysteem, welke door klanten van onze site donsdekbedden zo gewaardeerd wordt, hebben we hier doorgetrokken naar al onze dekbedden.