Info Quizcommissie

 

Wij willen ons even voorstellen!

Wij, dat zijn Trix Meijners , Suze Sanders, Inge Meijners en Harry Bouman, maken voor u een gezellige avond door een quiz op maat samen te stellen en uit te voeren.

Dus niet een quiz met alleen maar vragen of moeilijke rekenopgaven, nee een quiz waar een ieder aan mee kan doen vanaf 12 jaar. U hebt alleen maar wat algemene kennis nodig en veel goede zin. Wij, de bedenkers en makers van al de vragen, maken er samen met de spreekstalmeesters Harry of Inge voor iedere groep groot of klein een gezellige avond van, want dat is waar u voor komt.

U kunt ons inhuren voor een gezellige middag of avond of voor een gedeelte van een middag of avond om te quizzen. Wij passen de quiz altijd aan voor de groep waar het voor is, dit kan zowel voor een vereniging, familie, bedrijfsavondje of een dorpsfeest o.i.d. zijn. De quiz kan naar de wensen van de personen, waar we het voor maken, worden aangepast.

Ook de grote van de groep is geen probleem we doen het zowel voor 150 als voor 15 personen, maar neem wel graag op tijd contact met ons op, omdat het toch nog wel enige voorbereiding kost voordat het klaar is.

Wilt u meer informatie of heeft u speciale vragen? Bel ons gerust.

 

Trix Meijners

0561 – 612461

Suze Sanders

0561 – 688401