De Woldvolleyers

 

Jaar van oprichting van “De Woldvolleyers” is 1979.

Vanaf het begin stond vast, dat onze vereniging haar leden sportief plezier wilde bieden. Deze opstelling is al die jaren onveranderd gebleven: Behalve het spelen van volleybal op recreatief niveau, vinden de leden plezier en gezelligheid van essentieel belang.

Het ledental is vrijwel constant en beweegt zich rond de 25. Zowel mannen als vrouwen zijn lid en de leeftijd van de spelers is zeer verschillend.

In de gymzaal van “De Striepe” in Oldeholtpade wordt onder leiding van onze enthousiaste trainer het gehele jaar door op de maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur getraind en gespeeld, uitgezonderd de schoolvakanties en overige vrije dagen van het basisonderwijs.

Liefhebbers van recreatietoernooien komen aan hun trekken, omdat wij elk jaar weer aan een aantal toernooien deelnemen.

De opening van het seizoen wordt gevierd met een etentje, waarvoor ook de partners van onze leden worden uitgenodigd. Traditioneel sluiten we het seizoen af, door na de laatste trainingsavond samen nog even na te zitten bij café Van der Meer in Oldeholtpade.

Eén keer per jaar hebben we onze ledenvergadering bij één van de leden thuis en eveneens één keer per jaar – meestal op een zaterdag in juni - hebben we onze supergezellige feestavond, waar uiteraard ook weer de partners welkom zijn.

Op dit moment bedraagt de contributie € 75,00 per jaar.

Wie geïnteresseerd is in een lidmaatschap en eerst een kijkje wil nemen, die is geheel vrijblijvend van harte welkom op één van onze maandagavonden.

Bestuur “De Woldvolleyers”