Swalk-Rûtes

 

In het kader van het ROM-project Zuidoost-Friesland is er een boekje, genaamd “Swalk-rûtes”, uitgebracht in samenwerking met Feriening Lytse Doarpen en de Verenigingen Dorpsbelangen.

Diverse Dorpsbelangen hebben inhoudelijk meegewerkt, waaronder ook Plaatselijk Belang “Eensgezindheid” van onze drie dorpen.

In dit boekje zijn diverse wandelroutes in Zuidoost-Friesland beschreven.

Het boekje is digitaal hier te verkrijgen.

In deze uitgave zijn 17 wandelroutes beschreven, waaronder ook een die over Ter Idzard loopt. De routes varieren van 5 tot 15 km.

Hier vindt u een kopie, zoals het is opgenomen in dit zeer interessante en sportieve boekje.

Plaatselijk Belang raadt u dan ook van harte aan dit boekje aan te schaffen en vooral te gaan gebruiken. Tevens is het een leuk presentje om cadeau te doen aan uw kennissen, vrienden of familie. Voor het bedrag hoeft u het niet te laten, om onze mooie omgeving op deze manier te promoten.

Daar het boekje al enige jaren geleden is gemaakt zijn er nu een aantal wijzigingen op de tekst, wanneer u de route van Ter idzard download. De kerk van Ter Idzard staat er nu in een prachtig gerestaureerde staat bij en hij wordt gebruikt voor cuturele- en historische doeleinden. Voor meer informatie over de kerk klik hier.